Tilmeld dig Værkstedet nyhedsbrev og modtag info om kurser og hold før alle andre ✨

Kalender

Kursus- og keramikkalender

Find begivenhed og information herunder

Læs mere om de hold der er åbent for tilmelding ligenu her eller på ”Værkstedet- et lille kreativt kursussted i Ribe” Facebookprofil- Her kan du også følge sidste nyt og se hvad der rør sig indenfor keramik og arrangementer.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 dags keramik workshop

1 dags keramik workshop

23 jul 2024, 10:00 - 23 jul 2024, 16:00

Obbekjærvej 56, 6760 Map

Sommerferie keramik 1 dags workshop, uanset om du er helt nybegynder eller øvet, ung eller voksen. Det er Værksteds sommerferie hygge, så det gør noget 🙂

Tag din veninde, mor eller søster i hånden og mød op til en skøn fridag- d. 23 juli 10-16

Dagen er for alle unge og voksne, uanset niveau og der er 12 pladser- dagen igennem vil der være fri leg og fordybelse i og med leren.

Du kan på dagen:

-Dreje- eller blive introduceret til drejning.

-Lave kopper, skåle, lysestager, vaser og meget mere i pladeteknik eller lære det.

-Forme i hånden og lære nemme teknikker til at lykkedes med leret.

-Fordybe dig uden stress og jag og nyde en vidunderlig kreativ fridag.

Du vil på dagen modtage sparring på dine helt egne projekter, hvis du vil, så du lykkedes med dem.

Dagen starter med en kort gennemgang af jeres ønsker og grundprincipperne for at skabe i ler. Har du ikke specifikke ønsker til hvad du gerne vil lave, er der naturligvis masser af inspiration at hente i Værkstedet.

Dagen igennem vil der være kaffe/the og småkager i dåsen, samt sandwich til frokost, så du ikke skal røre en finger, udover at nyde at fordybe dig i keramikken. Har du specielle madhensyn oplyses dette ved tilmelding.

Der vil i workshoppen indgå 1,5 kg ler pr. person- har du brug for mere ler, kan dette købes på dagen. Du kan også købe med hjem til endnu flere gode ler oplevelser.

Brændt keramik kan glaseres på Åbent Værksted efter 2- 4 uger, er du uøvet i glasering kan der tilkøbes et personligt glaseringskursus på ca. 2 timer til 1500kr- ellers dypper jeg gerne dine emner i en dyppeglasur mod betaling, det aftaler vi på dagen. Der kan ligeledes arrangeres forsendelse, skulle du komme langvejs fra.

Det koster 990 kr. pr person at deltage i workshoppen og når du har betalt, har du en plads. Tilmelding via en sms på 20820191- eller via besked knappen- her er du også velkommen med dine spørgsmål og kommentarer.

Jeg glæder mig til at se dig til endnu en lækker keramikdag i Værkstedet.

Kh. Piamaja
www.vaerkstedetribe.dk
... Se mereSe mindre

2 interesseret  ·  4 deltager
Voksen/barn Keramik workshop- fuldt booket :-)

Voksen/barn Keramik workshop- fuldt booket 🙂

25 jul 2024, 10:00 - 25 jul 2024, 13:00

Obbekjærvej 56, 6760 Map

Fra kl. 10-13 d. 25 juli
For børn fra 0 klasse ifølge med voksen.

Tag et barn eller to i hånden og mød op til en festlig formiddag i Værkstedet- Her har i mulighed for at skabe skønne figurer, skåle, yndlingskopper og alt muligt skønt og finurligt, sammen. Dette er virkelig en skøn workshop- og sædvanligvis en af dem der blir booket ekstremt hurtigt.

Den oplagte mulighed for at have en hyggestund sammen med sit barnebarn eller sit eget barn. Vi starter med en lille kort info om det at skabe i ler og derefter er der ellers fri udfoldelse.

Undervejs kan i naturligvis få min sparring på jeres projekter, hvis i ønsker det.

Der vil i workshoppen indgå 1 kg ler pr. voksen og barn- har i brug for mere ler, kan dette købes på dagen.

Vi afslutter dagen med at I giver jeres kreative udfoldelser lerfarve (Begitning) og herefter brænder jeg jeres fine ting og giver dem klar glasur.

Der vil på dagen være kaffe/The/ vand og småkager i dåsen.

Det koster 300 kr. pr person at deltage i workshoppen og når du har betalt, har i en plads. Tilmelding via en besked her eller på 20820191- her er du også velkommen med dine spørgsmål og kommentarer.

Brændt Keramik kan afhentes på Åbent Værksted efter 2- 4 uger, det aftaler vi på dagen.

Jeg glæder mig til at se jer til en festlig formiddag!

Kh. Piamaja
www.vaerkstedetribe.dk
... Se mereSe mindre

6 interesseret  ·  2 deltager
Åbent Keramik Værksted

Åbent Keramik Værksted

26 jul 2024, 10:00 - 26 jul 2024, 17:00

Obbekjærvej 56, 6760 Map

På udvalgte fredage 10-17 åbner Værkstedet dørene, så du frit kan droppe ind, uden tidsbestilling eller andre formaliteter.
Det er fri fredag når det er bedst.

Disse fredage kan du bruge til at sidde i Værkstedet og arbejde med keramikken, glasere det du ikke nåede da dit keramikhold sluttede eller tage snakken om hold, begivenheder og private arrangementer.

På Åbent Værksted er du velkommen til at bruge rummet sammen med dine børn, din mor eller bare stemple ind til en hyggelig fredag i værkstedets dejlige atmosfære. Og alle er velkomne, også dem der ikke er blandt Værkstedets kursister.

Værkstedet er en af Ceramas hotspots- og her kan du få brændt dit ler, som du laver hjemme- på disse fredage kan du gratis bruge rummet og drejeskiverne, blot du køber ler og brændinger.

Du kan købe ler, som jeg brænder for dig og tilkøbe glasering, såfremt du ikke er øvet- der er kaffe og the på kanden og altid en dejlig munter fredagsstemning. Alle er velkomne!

Vi ses!
... Se mereSe mindre

13 interesseret  ·  2 deltager
Intensivt Keramik drejekursus for nybegyndere og let øvede - 1 ledig plads.

Intensivt Keramik drejekursus for nybegyndere og let øvede - 1 ledig plads.

30 jul 2024, 10:00 - 30 jul 2024, 15:30

Obbekjærvej 56, 6760 Map

Har du altid haft en drøm om at lære at dreje- sidde der i fred og ro og bare lade den våde ler forme sig i dine hænder- så kommer her et intensivt drejeforløb for nybegyndere og letøvede voksne og unge.

Datoerne er: 30-31 juli fra 10-15,30. På holdet er der kun plads til 4 deltagere, så undervisningen vil være intensiv og du vil virkeligt få drejetid, ved din helt egen drejeskive.

Der vil indgå 2 kg ler pr. deltager pr. dag- men mere ler kan tilkøbes på selve dagen. Kan du allerede dreje, men blot ønsker mere drejetid og finpudsning- er dette hold ikke noget for dig, der henvises til Værkstedets andre hold, eller et personligt drejekursus, som du kan læse meget mere om på hjemmesiden.

Du vil blive undervist i:

Drejeskiven, arbejdsstillinger, håndstillinger og hvordan leren og du kan arbejde sammen.

Du vil også modtage undervisning i trimning- at dreje leren af og hvordan du skaber elegance og lethed på dine emner, selvom du er nybegynder.

-Og du får lov til at øve dig og få greb om teknikkerne, så du er klar til at gå til drejeskiven uden undervisning.

Når kurset er overstået, brænder Piamaja dine smukke ting og de er klar til glasur på Åbent Værksted, i Klub Værksted eller på dit keramikhold. Er du utrænet i glasering, kan du booke et personligt 1:1 glaseringskursus for 1500kr- så du er helt og aldeles selvkørende. Du kan også vælge at lade Piamaja glasere dine emner imod betaling. Der kan ligeledes arrangeres forsendelse, hvis du kommer langvejs fra.

Det anbefales at medbringe en rigtig stor madpakke- sådan at du har god energi hele dagen. Vi holder naturligvis frokostpause under de store træer i haven, hvis vejret er til det.

Når du deltager på dette hold har du mulighed for at melde dig til LER-KLUBBEN som er en gruppe af brugere af Værkstedets faciliteter, uden for åbningstid- og virkelig få masser af erfaring, lynhurtigt- læs mere:https://vaerkstedetribe.dk/ler-klubben/

Prisen på dette hold er 2750kr med 2 kg. ler pr dag og kaffe/the.

Bookningen er igang og som sædvanligt er det først til mølle og når du har betalt, er du sikret en af de 4 pladser.

Kh. Piamaja
www.vaerkstedetribe.dk
... Se mereSe mindre

58 interesseret  ·  2 deltager
Keramikhold for nybegyndere og let øvede- voksne og unge.

Keramikhold for nybegyndere og let øvede- voksne og unge.

13 aug 2024, 16:30 - 13 aug 2024, 18:30

Obbekjærvej 56, 6760 Map

Dette lille keramikforløb henvender sig til dig, som rigtigt gerne vil snuse til keramik- til dig, som er uøvet og lettere øvet, men mangler viden og nemme teknikker for at komme igang. For voksne og unge.

Datoerne er 13 aug, 27 aug, 24 sept, 22 okt og 5 nov kl. 16,30- 18,30 og alle materialer indgår i forløbet, samt The/Kaffe og sødt.
På datoerne 10 sept og 8 okt- er der mulighed for at arbejde selvstændigt på holdet- hvor I hjælper hinanden, for 250 kr pr.gang. det taler vi om.

På forløbet undervises du i :
-Grundlæggende teknikker i at skabe i hånden- så du kan kreere lige det du har lyst til.
-Plade og forskellige pølseteknikker- så du er hurtigt igang.
-Glasering med dyppe glasurer og penselglasurer.
-Du har mulighed for at få en intro til drejeskiven- men dette er IKKE et drejekursus- vil du lære at dreje, henvises til Værkstedets drejehold eller det personlige drejeforløb- læs mere lige her: vaerkstedetribe.dk/personligt-11-drejekursus/

På forløbet får du desuden grundlæggende viden om keramik- imens du modtager løbende undervisning og sparring på dine helt egne projekter, i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi har det virkeligt sjovt på disse hold.

På dette forløb har du mulighed, for at skabe det du gerne vil og når forløbet er færdigt, er du klædt på til at fortsætte på et øvet hold, eller benytte dig af Åbent Værksted hver anden fredag, hvor du kan skabe det du vil og jeg brænder for dig.

Der er også mulighed for at være med i LER KLUBBEN- tjek hjemmesiden for mere info vaerkstedetribe.dk/ler-klubben/

Prisen er 1500kr og der er ingen begrænsninger på ler- men ved usædvanligt store emner, vil der være et tillæg på brænding. Det taler vi om. Når du har betalt, har du en af de 11 pladser der er på holdet.

Tilmelding via en sms til 20820191- her er du også velkommen med spørgsmål og kommentarer.

Jeg glæder mig til at lernørde med dig:-)
... Se mereSe mindre

2 interesseret  ·  2 deltager
Keramikhold for let øvede- voksne og unge

Keramikhold for let øvede- voksne og unge

13 aug 2024, 19:00 - 13 aug 2024, 21:00

Obbekjærvej 56, 6760 Map

Holdet er for dig der har været på et nybegynderhold her, eller i andre sammenhænge og som gerne vil finpudse dine teknikker og blive endnu bedre, end du allerede er.

Datoerne er: 13 aug, 27 aug, 24 sept, 22 okt, og 5 nov.19- 21.
På datoerne: 10 sept og 8 okt- er holdet selvkørende uden Piamaja, men hjælper hinanden- det taler vi om på holdet.

På holdet er der mulighed for:
-at få 1:1 sparring på dine emner.
-at dreje, arbejde med håndteknikker, pladeteknik og alt hvad vi kan komme i tanke om.
-at få endnu mere indblik i glasering, så du efterhånden er klar til at bruge professionelle værktøjer og materialer.
-at arbejde fokuseret og uden afbrydelser med dine helt egne projekter.

På dette hold vil vi hver gang lige bruge 5- 10 min i starten af sessionen på at gennemgå hvad vi er i gang med, hvad vi har lært og hvad vi gerne vil. Der vil være fælles undervisning efter behov- ellers 1:1 sparring på dine projekter.

Deltager du i dette hold, har du mulighed for at være en del af LER KLUBBEN, som er en lille gruppe der bruger Værkstedet uden for åbningstid- læs mere lige her: vaerkstedetribe.dk/ler-klubben/

Prisen for dette kursus er 2000kr og alle materialer er med i prisen- der kan forekomme et ekstra gebyr til brænding, såfremt du arbejder med rigtigt store emner. Det taler vi om.

Tilmelding til holdet foregår på sms 20820191- og når du har betalt, har du en af de 11 pladser.

Jeg glæder mig til at se dig til mange hyggelige timer med lernørderi i Værkstedet.

Kh. Piamaja
Du kan se andre aktiviteter og hold på www.vaerkstedetribe.dk Se mindre

Forresten- der er som sædvanligt kaffe og the på kanden og småkager i dåsen 🙂
... Se mereSe mindre

1 deltager
Åbent Keramik Værksted

Åbent Keramik Værksted

23 aug 2024, 10:00 - 23 aug 2024, 17:00

Obbekjærvej 56, 6760 Map

På udvalgte fredage 10-17 åbner Værkstedet dørene, så du frit kan droppe ind, uden tidsbestilling eller andre formaliteter.

Det er fri fredag når det er bedst.

Disse fredage kan du bruge til at sidde i Værkstedet og arbejde med keramikken, glasere det du ikke nåede da dit keramikhold sluttede eller tage snakken om hold, begivenheder og private arrangementer.

På Åbent Værksted er du velkommen til at bruge rummet sammen med dine børn, din mor eller bare stemple ind til en hyggelig fredag i værkstedets dejlige atmosfære. Og alle er velkomne, også dem der ikke er blandt Værkstedets kursister.

Værkstedet er en af Ceramas hotspots- og her kan du få brændt dit ler, som du laver hjemme- på disse fredage kan du gratis bruge rummet og drejeskiverne, blot du køber ler og brændinger.

Du kan købe ler, som jeg brænder for dig og tilkøbe glasering, såfremt du ikke er øvet- der er kaffe og the på kanden og altid en dejlig munter fredagsstemning. Alle er velkomne!

vi ses
... Se mereSe mindre

9 interesseret  ·  1 deltager
Drejehold 1- kun for nybegyndere eller letøvede- fuldt booket :-)

Drejehold 1- kun for nybegyndere eller letøvede- fuldt booket 🙂

28 aug 2024, 19:00 - 28 aug 2024, 21:00

Obbekjærvej 56, 6760 Map

Har du altid haft en drøm om at lære at dreje- sidde der i fred og ro og bare lade den våde ler forme sig i dine hænder- så kommer her et intensivt drejeforløb for nybegyndere og letøvede voksne og unge.

Datoerne er: 28 august, 11 sept, 25 sept, 9 okt og 23 okt. fra 19- 21.

På holdet er der kun plads til 4 deltagere, så undervisningen vil være intensiv og du vil virkeligt få drejetid, ved din helt egen drejeskive.
Der vil indgå 1 kg ler pr. deltager pr. dag- men mere ler kan tilkøbes på selve dagen.

Kan du allerede dreje, men blot ønsker mere drejetid og finpudsning- er dette hold ikke noget for dig, der henvises til Værkstedets andre hold, Dreje 2, eller et personligt drejekursus, som du kan læse meget mere om på hjemmesiden.

Du vil blive undervist i:
Drejeskiven, arbejdsstillinger, håndstillinger og hvordan leren og du kan arbejde sammen.

Du vil også modtage undervisning i trimning- at dreje leren af og hvordan du skaber elegance og lethed på dine emner, selvom du er nybegynder.

-Og du får lov til at øve dig og få greb om teknikkerne, så du er klar til at gå til drejeskiven uden undervisning.

Der indgår et kursusmodul med glasering i kurset, så hvis du er helt nybegynder indenfor keramik- er du herefter helt selvkørende.

Når du deltager på dette hold har du mulighed for at melde dig til LER-KLUBBEN som er en gruppe af brugere af Værkstedets faciliteter, uden for åbningstid- og virkelig få masser af erfaring, lynhurtigt- læs mere:https://vaerkstedetribe.dk/ler-klubben/
Prisen på dette hold er 2750kr med 1 kg ler pr. gang og alle brændinger og glasurer er med i prisen.

Der er som sædvanligt kaffe og the på kanden og småkager i dåsen.

Du kan læse om alle de andre hold og Værkstedet på: www.vaerkstedetribe.dk

Tilmelding til Piamaja via sms på 20820191, når du har betalt har du en plads.

Vi ses 🙂
... Se mereSe mindre

1 interesseret  ·  1 deltager
Keramikhold for letøvede og øvede- med go tid. 2 ledige pladser.

Keramikhold for letøvede og øvede- med go tid. 2 ledige pladser.

29 aug 2024, 19:00 - 29 aug 2024, 21:30

Obbekjærvej 56, 6760 Map

Torsdage aftner i Værkstedet- er helt specielle og det er med ekstra tid til dig selv og til at dykke dybere ned i det du rigtigt gerne vil lære- eller bare øve dig på at blive bedre til.

Datoerne er 29 aug. 26 sept. 24 okt. 7 nov. 5 dec og den 19 dec slutter vi af med en sandwich og et glas vin- tidspunktet er 19- 21,30.
På datoerne 12 sept. 10 okt og 21 okt er holdet uden Piamaja- men det taler vi om.

På disse aftner, vil der være mulighed for at få vejledning i:
Drejning.
Pladeteknik
Organiske former
Håndformning
Hvordan du får “Styr på det der glasur” og kan lave løbende finesser, uden at smadre keramikken.

Har du bare allermest lyst til at fordybe dig selv i keramikken og arbejde med det du allerede er igang med- så er der ingen undervisningspligt- du er på disse aftner fri til bare at kaste dig ud i en stille stund med drejeskiverne eller hvad du ellers lyster.

Torsdage aftner er ikke for nybegyndere og der vil være fri adgang til porcelænsler, lavaler i creme og grå og naturligvis Værkstedets helt fantastiske husler. Har du lyst er du velkommen til at lave dine første forsøg med voks på glaserede emner, underglasurer eller potterycolor (som er akvarelmaling til keramik)

Torsdage aftner i Værkstedet er altid helt- helt specielle- det er ynglingstidspunktet på hele ugen og der er så god tid, at man for alvor kommer helt ned i tempo.

Torsdags aftenholdet koster 3100 kr at deltage i, der kan også betales 750kr ved tilmelding og 588 kr. 1 sept, 1 okt, 1 nov og 1 dec.

Alle materialer betalt og de første pladser er allerede booket.
Holdet giver adgang til at melde sig ind i LER KLUBBEN- Læs mere lige her : vaerkstedetribe.dk/ler-klubben/

Du kan booke din egen plads via sms til 20820191. Når du har betalt er pladsen din.

Jeg glæder mig til at se dig 🙂

Kh. Piamaja
Læs om alle de skønne begivenheder og hold i Værkstedet på www.vaerkstedetribe.dk
... Se mereSe mindre

1 interesseret  ·  1 deltager
Åbent Keramik Værksted

Åbent Keramik Værksted

30 aug 2024, 10:00 - 30 aug 2024, 17:00

Obbekjærvej 56, 6760 Map

På udvalgte fredage 10-17 åbner Værkstedet dørene, så du frit kan droppe ind, uden tidsbestilling eller andre formaliteter.

Det er fri fredag når det er bedst.

Disse fredage kan du bruge til at sidde i Værkstedet og arbejde med keramikken, glasere det du ikke nåede da dit keramikhold sluttede eller tage snakken om hold, begivenheder og private arrangementer.

På Åbent Værksted er du velkommen til at bruge rummet sammen med dine børn, din mor eller bare stemple ind til en hyggelig fredag i værkstedets dejlige atmosfære. Og alle er velkomne, også dem der ikke er blandt Værkstedets kursister.

Værkstedet er en af Ceramas hotspots- og her kan du få brændt dit ler, som du laver hjemme- på disse fredage kan du gratis bruge rummet og drejeskiverne, blot du køber ler og brændinger.

Du kan købe ler, som jeg brænder for dig og tilkøbe glasering, såfremt du ikke er øvet- der er kaffe og the på kanden og altid en dejlig munter fredagsstemning. Alle er velkomne!

vi ses
... Se mereSe mindre

7 interesseret  ·  2 deltager
Kreativt keramikhold for børn og unge fra 4 klasse

Kreativt keramikhold for børn og unge fra 4 klasse

11 sep 2024, 16:00 - 11 sep 2024, 18:00

Obbekjærvej 56, 6760 Map

Keramikhold for store børn og unge. Fra 4 klasse.
Datoerne er 11 sept. 25 sept. 9 okt. 23 okt og 6 nov 16-18. bemærk der er ingen undervisning i skolernes ferie.

På dette hold kan dit barn lære at skabe keramik på lige fod med voksne. Holdet kræver ingen erfaring med keramik, bare lysten er der til at lære et nyt spændende materiale at kende. Har dit barn tidligere gået til keramik, fortsætter vi bare på barnets niveau.

Dit barn kan på dette hold lære:
At dreje
At modellere en skulptur.
Forme i hånden.
Arbejde med plader, pølser og andre nemme teknikker.

Vi tager udgangspunkt i hvad dit barn gerne vil lave, også guider jeg børnene igennem de forskellige processer i keramik fremstillingen.

Dit barn vil lære at pudse sin keramik pænt efter, at glasere og gøre tingene rigtigt fine, sådan at de bliver stolte af hvad de kan frembringe.

Min erfaring med denne aldersgruppe er, at de kan lære utroligt hurtigt og bliver eksperter i løbet af nul komma fem- og er ofte hurtigere dygtige end voksne, så forvent virkeligt flotte ting med hjem. Børn kan så meget og de udvikler sig rigtigt hurtigt.

Er du udstyret med et "Hurtigt barn" vil jeg ligge begrænsning på lerforbruget ved ca 750 g. pr undervisningssession og præsentere dit barn for en anden kreativ aktivitet, som supplement- det kunne være porcelænsmaling, akvarel eller tekstiler- de kommer ikke til at kede sig 🙂

Som udgangspunkt vil der være to instruktører (Pernille og Piamaja) på dette hold.

Det koster 1450 kr. at deltage i Holdet og tilmeldingen er først til mølle, når du har betalt, har dit barn en plads.

Tilmelding via en sms til til 20820191- her er spørgsmål også meget velkomne.

Jeg glæder mig til at lernørde med børnene:-) Det er virkeligt et ynglingshold!

Se flere hold og begivenheder lige her:https://vaerkstedetribe.dk/kalender/

Kh. Piamaja
... Se mereSe mindre

1 deltager
Dreje 2- intensivt drejekursus for letøvede.

Dreje 2- intensivt drejekursus for letøvede.

28 sep 2024, 10:00 - 28 sep 2024, 15:30

Obbekjærvej 56, 6760 Map

Velkommen til en fed drejeweekend for alle der har nogenlunde styr på helt basale teknikker indenfor drejening- Også uden at det nødvendigvis lykkedes hver gang (Det gør det nemlig aldrig 🙂

Datoerne er 28 og 29 sept fra 10- 15,30- og du skal selv medbringe madpakke- som vi nyder i Piamajas hyggelige køkken eller udendørs under de store træer i haven.

Vil du gerne meget mere med din drejning- så er det her det sker.

Vi vil starte med en kort gennemgang af de udfordringer i oplever og hvad i gerne vil lære- og derfra skrues undervisningen sammen.

Men- vi skal helt sikkert omkring:

Hvordan arbejder man med kæmpe klumper- her er mulighed for at gi den maks gas og dreje kæmpestort.

Hvordan drejer man kugler/kuglevaser.

Hvordan drejer man tallerkner/fade og fladt.

Også var der også lige den der cylinderkop, der driller mange...

Hvordan kommer man ud over at blive ved med at dreje den samme form igen og igen- her præsenteres i for andre åbningsmuligheder/ optræk- som ligger anderledes i hænderne end det du gør idag.

Vi skal helt sikkert nørde SÅ MEGET! Og ha det så sjovt!

Der hører 2kg ler, brændinger og glasurer med pr. dag- men meget mere kan tilkøbes og dette kursus giver også adgang til LER KLUBBEN- læs meget mere her: vaerkstedetribe.dk/ler-klubben/

På dette kursus har vi fokus på at skabe emner- og får du ikke lige drejet af, kan dette gøres på Åbent Værksted, i LER KLUBBEN- eller du kan fragte dit ler hjem til din egen drejeskive. Der kan ligeledes glaseres i LER KLUBBEN eller på Åbent Værksted- det taler vi om.

Det koster 2750 kr at deltage i Dreje 2 og der er 4 pladser på holdet.

Der er naturligvis kaffe/The og småkager i dåsen og vi får en megafed weekend.

Tilmelding via en sms til Piamaja på 20820191- når du har betalt har du en plads 🙂

Jeg glæder mig!
... Se mereSe mindre

1 deltager
Intensiv Drejeweekend- Dreje 1- for nybegyndere og letøvede. 2 ledige pladser

Intensiv Drejeweekend- Dreje 1- for nybegyndere og letøvede. 2 ledige pladser

09 nov 2024, 11:00 - 09 nov 2024, 16:30

Obbekjærvej 56, 6760 Map

Har du altid haft en drøm om at lære at dreje- sidde der i fred og ro og bare lade den våde ler forme sig i dine hænder- så kommer her et intensivt drejeforløb for nybegyndere og letøvede voksne og unge.

Datoerne er: 9- 10 nov. fra 10-15,30. På holdet er der kun plads til 4 deltagere, så undervisningen vil være intensiv og du vil virkeligt få drejetid, ved din helt egen drejeskive.

Der vil indgå 2 kg ler pr. deltager pr. dag- men mere ler kan tilkøbes på selve dagen. Kan du allerede dreje, men blot ønsker mere drejetid og finpudsning- er dette hold ikke noget for dig, der henvises til Dreje 2, Værkstedets andre hold, eller et personligt drejekursus, som du kan læse meget mere om på hjemmesiden.

Du vil blive undervist i:

Drejeskiven, arbejdsstillinger, håndstillinger og hvordan leren og du kan arbejde sammen.
Du vil også modtage undervisning i trimning- at dreje leren af og hvordan du skaber elegance og lethed på dine emner, selvom du er nybegynder.
-Og du får lov til at øve dig og få greb om teknikkerne, så du er klar til at gå til drejeskiven uden undervisning.

Når kurset er overstået, brænder Piamaja dine smukke ting og de er klar til glasur på Åbent Værksted, i LER KLUBBEN eller på dit keramikhold. Er du utrænet i glasering, kan du booke et personligt 1:1 glaseringskursus for 1500kr- så du er helt og aldeles selvkørende. Du kan også vælge at lade Piamaja glasere dine emner imod betaling. Der kan ligeledes arrangeres forsendelse, hvis du kommer langvejs fra.

Det anbefales at medbringe en rigtig stor madpakke- sådan at du har god energi hele dagen. Vi holder naturligvis frokostpause i Piamajas hyggelige køkken.

Når du deltager på dette hold har du mulighed for at melde dig til LER-KLUBBEN som er en gruppe af brugere af Værkstedets faciliteter, uden for åbningstid- og virkelig få masser af erfaring, lynhurtigt- læs mere:https://vaerkstedetribe.dk/ler-klubben/

Prisen på dette hold er 2750kr med 2 kg. ler pr dag og kaffe/the.

Bookningen er igang og som sædvanligt er det først til mølle og når du har betalt, er du sikret en af de 4 pladser.

Kh. Piamaja
www.vaerkstedetribe.dk
... Se mereSe mindre

9 interesseret  ·  2 deltager

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Værkstedets nyhedsbrev

… og modtag masser af spændende info og nyheder om kurser og hold før alle andre!