Tilmeld dig Værkstedet nyhedsbrev og modtag info om kurser og hold før alle andre ✨

Personligt 1:1 drejekursus

Intensivt, personligt drejekursus hos Værkstedet

I Værkstedet har du mulighed for at booke et intensivt, personligt drejekursus.

Et drejekursus henvender sig til dig, der er nybegynder og gerne vil lære at dreje, eller dig der er letøvet og gerne vil ha finpudset din teknik, sådan at dine emner får det udseende du gerne vil have og hvor drejningen bliver en fornøjelse.

Et personligt drejekursus afvikles over 2 hverdage fra 9-14, med 2-14 dages mellemrum.

Afspil video

Overblik over kurset:

Dag 1 fra 9- 11.

Undervisning i drejeskiven, arbejdsstillinger, praktik, centrering, ler og processen fra klump til skål. Du guides stille og roligt igennem at skabe dine første emner, imens Piamaja sidder lige ved siden af og guider dig igennem hele processen. Der er i Værkstedet mulighed for at arbejde ved både sparkeskive og elektrisk.

Dag 1 fra 11- 14 (ca)

Når du er klar, har du drejeskiven og Værkstedet for dig selv, sådan at du for alvor kan få det lærte ind under huden. Der er med andre ord, et frit rum hvor du kan øve, eksperimentere, arbejde og gentage de processer, du har lært sammen med Piamaja. Når du gentager og gentager, vil det lærte blive naturligt og efterhånden blive rutine og du vil opleve, at du behersker mere og mere.

Der hører 2 kg ler til dagen, har du brug for mere- kan det tilkøbes.

Dag 2

Dine emner er nu læderhårde og det er muligt, at tage dem op i hånden og nærstudere din teknik, samt blive klog på hvad du behersker og hvad der skal øves mere på.

Dag 2 fra 9-11.

Vi samler op på emnerne og lærer dig at trimme og ”dreje dem af” Det er her, du virkelig har mulighed for at skabe lethed og elegance, selvom du er nybegynder og selvom dine emner bærer præg af uøvethed. Piamaja tager dig igen igennem hele processen, sidder lige ved siden af og guider hvert eneste step.

Dag 2 fra 11- 14 (Ca)

Når du er klar, har du igen fred og ro til at øve, eksperimentere, arbejde og gentage de processer du har lært sammen med Piamaja og du har mulighed for at dreje nye emner, sådan at det du har lært udfra de læderhårde emner, kan afprøves.

Der hører 1 kg ler til dagen, har du brug for mere- kan det tilkøbes.

Der vil på drejekurset være kaffe/the og lidt sødt til rådighed- medbring selv en klapsammen eller frokost, som du kan spise undervejs. Når du har øvetid, har du Værkstedet for dig selv og du er fri til at høre musik og udfolde dig uden nysgerrige blikke.

Efter 14 dage vil dit ler være klar til glasering og du kan dukke op til Åbent Værksted og glasere- er du urutineret kan der tilkøbes et  1:1 glasurkursus på 2 timer, til 1500 kr- eller du kan for 25 kr. pr. emne, få Piamaja til det.

Færdigbrændt keramik kan afhentes på Åbent Værksted hver anden fredag, eller sendes til dig, hvis du betaler omkostningerne.

Ønsker du at booke et personligt drejekursus, for to- er det også en hyggelig og lærerig oplevelse, som kan anbefales- der tilkøbes blot mere ler på selve dagen- husk at oplyse dette ved bookning.

4.200 kr.

Prisen er inkl. 2 * 2 timers undervisning, 2 * 3 timers drejning på egen hånd i Værkstedet samt 3 kg. ler. Desuden kaffe og lidt sødt.

Har du spørgsmål?

Giv et kald eller send en mail .

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Værkstedets nyhedsbrev

… og modtag masser af spændende info og nyheder om kurser og hold før alle andre!