Tilmeld dig Værkstedet nyhedsbrev og modtag info om kurser og hold før alle andre ✨

Kursus

Slip fantasien fri

Kreative kurser på Værkstedet i Ribe

Kun 5 min udenfor Ribe, midt i den upolerede natur finder du Værkstedet. I Værkstedet undervises der flere gange i ugen i keramik, der er weekend workshops, familie keramik og kreative arrangementer for børn. Uanset om du er pensionist, voksen eller barn findes der et hold til dig, en workshop eller et fordybelsesforløb.

Kurser

Hvad kursister laver i Værkstedet

Lysestage og vase

Ida på 7 års første forsøg ved drejeskiven. Det blev til en fin lysestage og tilhørende vase.

Vaser, lysestage og skål

Vaser, lysestage og peanutskål lavet af Tina, Anne Mette og Lærke på keramik for begyndere.

Krus

Cecilies krus, lavet på Keramik for begyndere.

Skål

Majbrits skønne drejede skål- hendes andet forsøg ved drejeskiven.

Flere gange i ugen kan du på Instagram følge med i, hvad kursisterne laver lige nu.

Uddannet pædagog samt sanse- og kunstterapeut

Instruktøren bag

Instruktøren bag Værkstedet er Piamaja Dalsgård. Piamaja er uddannet pædagog og Sanse og Kunst terapeut- også er hun bidt af keramik. Flere gange i ugen går Piamaja selv i Værkstedet og kreere. Hun elsker rummet, friheden og det sanselige i keramikken og så elsker hun bare at formidle alt det skønne ved keramikken.

1G9A9131

Piamaja Dalsgård

Instruktør

Udtalelser

I vores del af lander er det et hav af tilbud til de børn og voksne som grovmotorisk elsker at udfolde sig - såsom badminton, fodbold, håndbold, svømning m.m. Jeg har fået et barn som elsker at udfolde sig finmotorisk. Piamaja har ENDELIG åbnet for en verden, hvor min datter med kærlighed til sin fritidsaktivitet også med stolhed i stemmen kan fortælle "hvad hun går til" - præcis som hendes venner fortæller om deres sportsaktiviteter. Hun glæder sig til at komme afsted, hun er stolt og føler et tilhørsforhold - noget jeg ikke har oplevet før til andre sportsgrene.

Sabine Berg Olesen Voksen / barn kursist

I værkstedet får jeg fred og indre ro. Man ligger store dele af hjernen på hylden så den kreative hjerne få frit løb i Ca 2 timer arbejder den på højtryk sammen med en kop kaffe og lidt småsnak. Ups så er tiden gået og resten af hjernen hopper ned af hylden- men den kreative har fået nyt energi og dagligdagen klares med mange a-ha- oplevelser og pyt. Jeg oplever ting- opgaver- problemer er " piece of cake". Omgivelser og hjerterum fornemmer man tydeligt hos Piamaja hvor der er plads til alle.

Tina Holm Voksen kursist

Jeg har helt klart meldt Cilje til sommerferie krea, for at hun kan få den fedeste oplevelse. Her findes der ægte et sted hvor der ikke er regler for hvordan det færdige resultat skal se ud. Men hvor hun bare kan folde sig ud, og blive støttet og guide i det hun nu er igang med. Jeg elsker den optimisme og energi du har. Og det er lige det Cilje på 7 år har brug for. Jeg har ingen tålmodighed og kreativitet, men kan give det til min datter på den her måde.

Linda Dahlmann Har barn i sommerskole

Hej Piamaja. Tusind tak for en hyggelig aften i går. Snakken går lystigt her på kontoret om alle de "kreative" ting vi fik skabt sammen. Det var virkelig en dejlig aften - og du havde ret: Vi var alle fordybet i vores arbejde 🙂 God dag og masser af god vind til dig!

Karen Kursist

Jeg vil på ALLE måder anbefale at melde sig på et keramik kursus hos Piamaja Dalsgård der har Værkstedet - Et lille kreativt kursussted i Ribe. Jeg har nu været afsted 3 gange og jeg ELSKER det. Vi er 10 kvinder der mødes og hygger om det skønne ler hver anden onsdag og der sker skønne magiske ting i det super hyggelige værksted. Piamaja er en skøn underviser og skaber hyggelige og trygge rammer for os alle sammen. Det er den bedste gave, jeg har givet mig selv og for mig er det ren terapi at fordybe mig med et nyt kreativt materiale. Jeg kommer fuldstændig i flow i de to timer jeg er afsted, og fik jeg lov kunne jeg fortsætte i mange flere timer.

Pernille Lund Damgaard Kursist

Kontakt

Jeg ser frem til at høre fra dig

Har du ris, ros, tanker til et nyt kursus vi skal have i kalenderen eller måske noget helt fjerde? Giv mig et kald eller send en besked via kontaktformularen, så hører du fra mig hurtigst muligt.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Værkstedets nyhedsbrev

… og modtag masser af spændende info og nyheder om kurser og hold før alle andre!