Tilmeld dig Værkstedet nyhedsbrev og modtag info om kurser og hold før alle andre ✨

Keramik Hotspot

Få brændt dit keramik på Værkstedet

Keramik Hotspot i Ribe

Værkstedet er et af Ceramas, Keramik hotspots. Cerama er Danmarks førende og ældste leverandør af produkter og tilbehør til keramikere.

Du kan se Ceramas hjemmeside her: www.cerama.dk

At være Keramik Hotspot er ensbetydende med at du i Værkstedet, mod betaling, kan få brændt din keramik-  selvom du ikke deltager i Værkstedets kurser. Det sker naturligvis på eget ansvar- hvad der sker under brændinger kan ingen drages til ansvar for, men med en grundlæggende viden, kan mange uheld forebygges. Du skal oplyse dine materialer og kan vi ikke godkende dem, kan vi desværre ikke brænde dit keramik. Dette sker udelukkende af omtanke for udstyr og andres keramik.

Vi kan kun anbefale dig at købe ler, brændinger og glasur i Værkstedet. Vi kender vores egne materialer og kan vejlede dig i brugen. Står du med et større projekt sker dette naturligvis mod betaling.

Er du urutineret, anbefaler vi dig at booke et par enetimer, eller tage et grundforløb i Værkstedet, før du kaster dig ud i at skabe din egen keramik og glasere- Vi tilbyder dig heller ikke at vi vil brænde dit keramik eller give dig adgang til vores glasurer, før vi har sikret os at du har et grundlæggende kendskab til, især glasurer. Dette sker igen ud fra omtanke for vores udstyr og andres keramik.

Køber du ler, brændinger og glasur i Værkstedet, kan du benytte dig af Åbent Værksted fredage i ulige uger 13-17 hvor der er fredags ”drop in” Her kan du benytte dig af værkstedets faciliteter, glasere, fredagshygge og drikke en kop The/Kaffe. På Åbent Værksted er alle velkomne- også børn

Du er velkommen til at dumpe forbi hver anden fredag og tage snakken.

Du er også velkommen til at kontakte mig lige her.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Værkstedets nyhedsbrev

… og modtag masser af spændende info og nyheder om kurser og hold før alle andre!