Tilmeld dig Værkstedet nyhedsbrev og modtag info om kurser og hold før alle andre ✨

Salgs- og handelsbetingelser

Lidt af det med småt

Betingelser

Når du bestiller en plads på et hold, en workshop eller booker et privat arrangement, betales der ved tilmelding eller bookning. Når du har betalt er tilmeldingen endelig. Betaler du ikke, er du ikke tilmeldt eller arrangementet er ikke booket.

Alle Værkstedets arrangementer og hold er med ”først til mølle” tilmelding og pladser kan ikke reserveres.

Har du booket en plads på et hold eller en workshop, men bliver forhindret i at møde op, tilbagebetales dit betalte beløb ikke. Du kan videregive din plads til andre, såfremt der er tale om et samlet forløb eller arrangement.

Bliver du forhindret i at møde op på et hold med gentagne mødegange, kan du ikke videregive enkelte mødedage og dette refunderes heller ikke.

Når du eller dit barn deltager i et arrangement arrangeret af Værkstedet, giver du samtidig Værkstedet tilladelse til at bruge billeder fra arrangementet og produkter i sin markedsføring.

Værkstedet kan ikke drages til ansvar for udseendet af din færdige keramik eller hvad du eller dit barn ”Får lært” på et kursus- indlæring er individuelt og personligt.

Værkstedet erstatter ikke keramik der er gået i stykker under brændinger, hvad der sker i ovnen kan ingen drages til ansvar for.

NYHEDSBREV

Tilmeld dig Værkstedets nyhedsbrev

… og modtag masser af spændende info og nyheder om kurser og hold før alle andre!